Ne kadar uzun zaman oldu değilmi?Ne güzel bir başlangıçtı.Ne güzel bir rüya bu
benim gördüğüm.Belkide kimsenin şahit olamadığı o cennette yaşıyorumdur ben,belkide
kimse benim kadar şanslı değildir aşk konusunda.Sana ne şekilde hitab edeceğime bir türlü
karar veremedim.Aşkım desem aşklar bitiyor,hayatım desem hayatta geçiyor.Evet,evet
sana canım demeliyim,çünkü bu can seninle yaşıyor.seninle hayata yeniden
başlamıştm.Umursamadan baktığım herşeyin bir mutluluk kaynağı olduğunu anlamıştım
seninle.Bunu sağlayan mucizenin adı aşktı.sen hayatım boyunca sevebileceğim tek
insansın.Bir zamanlar elimde kocaman bir şamdanla hayatına girip içinde kararan ne kadar
nokta varsa aydınlatmaktı amacım.İçimde öylesine kuvvetli esen bir kasırga varki elimdeki
mum alevini söndürmesinden çok korkuyorum.Sen bana bütün duyguların en'ini
tattırıyorsun.Bazen en acısını,bazen en tatlısını canım sevgiyi gerçek yapan vazgeçmektir
bazı şeylerden,fedakarlıklar yapmaktır ikimiz için.Sen benim hayatımın ilkisin ve
hayatımdaki yerin okadr önemliki bunu biliyosn.Yağmurların kırmızı olmasına izin
vermeyelim ve her anımızı beraber geçirebildiğimize şükretmeliyiz.Seni tanıdığım gün
tutmuşum ilkdefa güneşi ve sen o gün doğmuştun yüreğimin bulutları arasına .Seninleyken
güneşi tutuyorum ben,bana bakınca ellerinde görüyorum yıldızları,ellerinin arasında
ufalanmış buğday tarlalarında hissediyorum kendimi ellirini saçlarımın arasında
gezdirince.Sen an gelip ılık ılık üşüten,an gelip denizleri yerle bir eden fırtına,an gelipde
küçücük yüreğimi isyan ettiren,gözlerimden damla damla dökülen yaşlarımsın.sen inandığım
tek limansın bir gün senin alabora oluşunu izlersem eğer bu benim sonum olucak.Sen
nereye ben oraya.Dikkat et yüreğime,ezilmesin avuçlarının içinde.
Seni Seviyorum...